Aukščiausio aukšto sandėlio butas yra protingai atnaujintas

Protingas architektas paverčia savo perstatytą sandėlio butą atgal į braižybos lentą, kad padarytų stulbinantį atnaujinimą, kuris maksimaliai padidina erdvę nepažeidžiant stiliaus

Susitikti ir pasveikinti

Kate Beilby („Milieu: Architecture + Design“ architektė ir savininkė) ir draugę, kuri dalyvavo pirkime.

Kur yra namai "> Ko jūs norėjote pasiekti iš savo renovacijos?

Butas buvo parduotas kaip dviejų kambarių turtas, tačiau antrasis miegamasis iš tikrųjų buvo tik tokio dydžio, kaip spinta, kuriame bus galima įeiti, taigi pagrindinis tikslas buvo paversti jį tinkamu dviejų kambarių butu.

Dabartiniame bute buvo virtuvė, svetainė ir vonios kambarys žemutiniame lygyje su miegamosiomis vietomis tarpiniame aukšte. Išdėstymas buvo labai nepatogus, o erdvė buvo naudojama neefektyviai - pavyzdžiui, nebuvo spintų ir labai ribotos saugyklos, kurių jums tikrai reikia norint gyventi bute. Išnagrinėjus įvairius dizaino variantus tapo aišku, kad vienintelis būdas gauti du miegamuosius viršuje būtų nuleisti mezzanine grindis ir perkelti laiptus bei virtuvę - tai padidino 10 procentų papildomo buto ploto.

Kokios buvo didžiausios kliūtys?

Kaip ir visos renovacijos metu, griovimo metu buvo keletas netikėtumų. Pvz., Per vieną iš sienų buvo pravestos plieninės santvaros, tai reiškia, kad mezonino negalima nuleisti taip, kaip buvo numatyta iš pradžių. Laimei, tai buvo išspręsta žengus žingsnį į miegamuosius. Aš manau, kad tai iš tikrųjų yra originalaus dizaino patobulinimas, ypač naujame miegamajame, nes L formos kambarys padalijamas į dvi zonas - stalas ir drabužių spinta yra aukštesniame lygyje, po kurio pereinama prie jaukios jaukios lova.

Seno pastato, kuriame nėra lifto, viršutiniame aukšte atnaujinimas taip pat turėjo savo iššūkių, kuriuos tikiu statybininkai. Jie atliko daugybę bėgimų laiptais aukštyn ir žemyn ir aš vis dar nustebau, kad jiems pavyko perkelti sunkius faneros laiptus į vieną gabalą.

1/18

Anksčiau.

2/18

Pagrindinis tikslas buvo paversti jį tinkamu dviejų kambarių butu.

3/18

Išdėstymas buvo labai nepatogus, o erdvė buvo naudojama neefektyviai.

4/18

„Man patiko pasidaryti„ pasidaryk pats “, kur galėjau, - dažyti, dažyti, montuoti aparatūrą ir lentynas. Nuostabu, ko galite išmokti iš „YouTube“ vaizdo įrašų! “- sako Kate.

5/18

„Man labai patiko pamatyti po tuščio buto korpusą po nugriovimo ir man patiko pamatyti greitą statytojų pažangą formuojant naują mezzanine lygį“, - sako Kate.

6/18

Projektavimo ir sutikimo procesas užtruko apie keturis mėnesius, o statyba - du mėnesius.

7/18

8/18

Baro kėdės yra iš „Freedom“.

9/18

„Mt Eden“ butas yra viršutiniame senojo „Farmers“ baldų sandėlio aukšte.

10/18

„Pasirinkau medžiagų paletę, kad atitikčiau esamą buto pramoninę estetiką: balta spintelė, nerūdijantis plienas ir juodai dažytos faneros laiptai“, - sako Kate.

11/18

Kate sako, kad ji ieškojo buto, kuriame būtų šiek tiek charakterio, ir, būdama architektė, kažkur galėjo padaryti savo ženklą.

12/18

Perkėlę laiptus ir virtuvę, butas padidino 10 procentų papildomų grindų.

13/18

Seno pastato be lifto viršutiniame aukšte atnaujinimas turėjo iššūkių.

14/18

Naujasis miegamasis padalija L formos kambarį į dvi zonas - stalas ir drabužių spinta yra aukštesniame lygyje, kuris vėliau nusileidžia jaukiam lovos apkabinimui.

15/18

„Keturias ilgas dienas praleidau dažydamas neapšviestas grindų sijas apatinio tarpinio paviršiaus srityje. Tai buvo neveiksminga, tačiau verta, nes grindų sijų tekstūra taip gerai dera su buto pramonine estetika “, - sako Kate.

16/18

„Man patiko aukštos lubos, medinės grindys, plieniniai langai ir dažytos plytų bei betono sienos“, - sako Kate.

17/18

Bute nėra daiktų, kurie būtų per brangūs.

18/18

Wendy Fenwicko fotografija.

Žodžiai : Kristina Rapley. Fotografija : Wendy Fenwick.

Palikite Komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here